måndag 31 december 2007

Gott slut och ett Gott nytt år


Med dessa bilder avslutar jag ett helt fantastiskt år ! Som ni ser finns inte många tecken kvar av julen - den städade jag helt resolut ut igår och fick genast med solens hjälp lite föraning av våren (jag vet att det låter tokigt, men jag längtar så vansinnigt efter SOL och värme!). Redan på söndag bär det av till Köpenhamn för 2008 års första mässa - det skall bli jättespännande att få kika på alla vårnyheter.

Jag vill passa på att tacka alla bloggare för trevliga och uppmuntrande inlägg, alla mina samarbetspartners och leverantörer och framförallt alla jättetrevliga och gulliga kunder jag haft förmånen att träffa under 2007. Jag hoppas att jag snart få se er hos A Mouse in A House igen.

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT 2008 !!

Kram/Marita

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å vilka underbara bilder!! Önskar dig ett gott nytt år, kram!

junhe sa...

vackra bilder du visar från din mysiga butik, som förövrigt faller mig mycket i smaken=) synd att det är så långt från där jag bor. har du internet butik också? ha dt bra & tack för titten/ mvh junhe

marita blücher sa...

Hej mia och junhe!

Tusen tack för ert beröm av mina bilder ! det är jättesvårt att med en halvbra digitalkamera förmedla rätt känsla av en butik så att man både får ett helhetsintryck och lite detaljbilder av produkterna. Men, det enda sättet att bli bättre är att ständigt ta nya bilder och prova sig fram.
Jag har ingen internetbutik, men om du junhe är intresserad av någon speciell produkt så kan jag skicka den till dig - inga problem.
Kram/Marita

Villa Hemma sa...

Hej!
Underbara bilder o butiken verkar ljuvlig.
Blev jätteglad när jag ser att du kan skicka. Jag är intresserad av den lilla madonnan (som står i kronan). Vill du maila mig?
villahemmet@hotmail.com

hvitstil.com/Christine sa...

ÅÅÅÅÅÅ. så mye fint! Jeg linker siden din jeg.

Godt nyttår!
Christine

marita blücher sa...

Hej Christine,

Tack snälla ! det gläder mig att du vill länka till mig. Jag besöker ofta din trevliga blogg.

Kram/Marita