torsdag 17 januari 2008

Vårtecken


Hurra! VÅREN är här ! Nej, det är den förmodligen inte, men jag fann några härliga vårtecken i trädgården idag som jag förevigat och vill dela med mig av. En rosenknopp i januari måste vara rekord!

Söta små snödroppar hör mer till normalbilden.

Inspirerad av alla vårtecken kunde jag inte låta bli att pynta lite utanför vår dörr. Jag rensade en halmstomme från granris och klädde den med mossa, planterade sedan lite vita tulpaner i mitten och "bäddade" med dekorflis - jag blev riktigt nöjd.

4 kommentarer:

Minna Mercke Schmidt sa...

Hej Marita! Har precis börjat med Googel annonse på min blogg och din annons är den allra första! Så kul! Vilken underbar butik du har...och inte så hemskt långt från oss. Vi kanske ses nån dag...Lycka till med affärerna!!!

marita blücher sa...

Hej Minna, tusen tack för dina värmande och uppmuntrande ord. Livet är bra underligt ibland, jag har många gånger besökt din blogg, njutit av vackra bilder och blivit inspirerad av din fantasirikedom - och nu skriver du till mig på min blogg ! Du är varmt välkommen till min butik och kanske jag får tid över att delta i någon av dina inspirationskurser.
Varma hälsningar/Marita

Willewira sa...

Härligt med vårtecken. Det är dem man behöver när inte vintern behagar tala om hur den ska ha det.

Längtar efter sol och värme!!

Vad fint det blev med mosskrans och tulpaner!! Blir så inspirerad!
Och vilken härligt butik du har!
Har jag vägarna förbi så dyker jag gärna in och gör ett besök. Fram tills dess dyker jag in på din blogg.

Ha en härlig dag!
/Willewira

marita blücher sa...

Hej Willewira,
Och tack för ditt trevliga inlägg. Kunde förstås inte hålla mig utan var tvungen att gå in på din blogg - du må tro att jag fick mig många igenkännande skratt. Nutella-storyn känns på något lustigt vis igen, med den skillnad att det inte bara var vår dotter som fick den fula ovanan att lägga ett tjockt lager på morgonmackan när vi var på semester, utan även jag + en skiva ost (för att gömma chokladen från nyfikna blickar) - det är hopplöst att vara en gottegris. Norrvikens Trädgårdar hamnar definitivt på "att-göra" listan detta år - vilka underbara bilder.
Ha det så gott och välkommen åter till min blogg och om du har vägarna förbi, förstås till min butik.
Många kramar från Marita