lördag 1 december 2007

Nu är det jul igen hos A Mouse in A House
I dagarna firar A Mouse in A House 1-årsjubileum - det är knappt jag kan tro det är sant ! Ett år har gått med massor av glädje, spännande förändringar i butiken och framförallt trevliga möten med alla mina kunder. Tack för all energi, inspiration och glädje ni givit mig.

Mitt i allt möbelrenoverande och målande, deltagande i utställningar och många "heta" kundkvällar har vi så äntligen lyckats få tid över att julpynta - nästan i tid - puh! Änglapållarna (från Jordgubbar med mjölk), Nassen och hans vänner (inköpta från Smultrongården och utlånade av vår dotter), Clara Fina (från Nittsjö Keramik) och Madonnorna är riktigt nöjda och glada - vad tycker ni ?

Det har varit så himla mycket extra och KUL runtomkring den senaste tiden, en överraskning som jag inte hade räknat med, mycket tack vare er bloggare och den positiva uppmärksamhet som jag och A Mouse in A House fått från er den senaste tiden- varmt TACK . Hoppas att ni kommer och hälsar på mig en dag, det vore väldigt roligt att personligen träffas och utbyta tankar, idéer och inspiration kring det lantligt romantiska. 

I de gladas skara finner vi också "saltsyra bordet" (nedersta bilden från det tidigare inlägget Vinter i sydöstra skåne) med de sagolikt vackra benen som nu flyttat in och tagit plats - bild 6 räknat från ovan. Jag känner mig mycket nöjd med resultatet, i synnerhet som jag när jag lastade ur det ur bilen kände mig allt utom hoppfull att jag skulle ro detta projekt i land. Men, med ett STORT antal slippapper, spackel och några tuber kemiskt trä så "banne mig" gick det.

Kram Marita

Inga kommentarer: