lördag 8 december 2007

Mer julmys hos A Mouse in A House
Igårkväll fick A Mouse in A House ytterligare ett trevligt julbesök av Sjöbos eget kulturdepartement. Ett glatt gäng som med flit och stor kunnighet väl vårdar Sjöbo kommuns 5 bibliotek. Glad och nöjd var också Marita som fått en sådan härlig respons och uppskattning för sitt arbete från många olika håll - Ett stort TACK . /Hans B

6 kommentarer:

www.nestorforlag.se sa...

vad kul att få jobba med sin dröm sådär, ser ut att ha jätte mkt fint i din butik

marita blücher sa...

Hej country-dreams ! och tack för dina värmande ord. Ja, det är verkligen härligt att få chansen att kombinera sitt största intresse med sitt jobb - jag känner mig verkligen priviligerad. Julförsäljningen såhär långt har varit helt fantastisk - många nya kunder har hittat ut till mig under november och december månad - jätteskoj! Jag vet inte var du bor, men du är varmt välkommen att göra ett besök hos mig.
Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år !

Mitt hem i Frankrike sa...

Gud vilken härlig affär du har !! Skulle gärna vilja besöka dig men det blir lite svårt, som jag bor i Frankrike! Jag saknar sån affär som du har, här i Frankrike, verkligen!! Jag länkar till dig om det är ok!?

kram

marita blücher sa...

Hej lamaisondecampagne ! jag blir alldeles överväldigad av alla positiva kommentarer jag får från både er bloggare och mina kunder i butiken. Jag kunde inte i mina vildaste fantasier drömma om en sådan respons som jag fått - det sporrar mig verkligen till ytterligare utveckling. Mitt egna bloggande har inte kommit igång riktigt än - jag är minst sagt novis på detta område - men har tagit stort intryck av alla begåvade och entusiastiska inredningsintresserade tjejer som finns i "cyber space". Du har sjäv en jättefin blogg som jag gärna länkar till.
Hoppas att du får en riktigt härlig jul och ett spännande 2008 !
Kram/Marita

Hem och Lycka sa...

Men ojoj, vad kul med så fint besök! Din butik är ju underbar.. GOtt nytt år, kram!

marita blücher sa...

Hej Mia och tusen tack för dina uppmuntrande ord ! Jag har haft en fantastiskt december månad med massor av gamla och nya kunder samt flera kundkvällar varje vecka så både ugnen och jag har gått varm och saffransdoften legat tung i huset. Jag har t.o.m blivit en riktig fena på julklappsinslagning. Nu är jag emellertid trött på julen efter att ha gått i den under mer än en månad så igår kväll städade jag helt resolut ut gran och pynt ur butiken och du må tro att det blev ljust och luftigt igen. Nu längtar jag efter vårkollektionerna och skall faktiskt redan till helgen på den första mässan i Köpenhamn - jättespännande. Det kommer lite nya bilder på min blogg antingen idag eller imorgon.
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År !!
Kram/Marita