söndag 31 juli 2011

Glädje

Ja jisses vilken Upplevelsedag "musen" bjöd på i fredags. Ett fantastiskt gensvar och välbesökt trots konstant "dusch".    TACK  allesammans! AckordCentralen tyckte att det var häftigt att för första gången få uppleva innebörden av "Drive-in orkester". När det regnade som värst satt en del kvar i bilarna och applåderade med rutorna aningen nervevade. Tankarna vandrar till "klokt folk" och att det finns inget dåligt väder bara fel sorts kläder. Frågan är dock om inte "Musens" plan och förberedelser in i minst detalj tar priset...helt "waterproof"...klappat och klart in i minsta detalj. Behöver kanske inte skriva att glädjen var stor över att så många delade den med oss och att planen fungerade oavsett vädret, men gör det för att jag vill ! 
Ja det är Hans som gästskriver... kanske det var just den där charmiga och uppmuntrande tjejen från Ulricehamn som inspirerade och "kickade" igång mig till skrivandet och funderingar kring GLÄDJE.
 Vad gör oss människor glada? Svårt att ge ett bra och entydigt svar men ett är säkert, vi vet det när vi känner och upplever den, en skön känsla eller hur!? Människan är lik men samtidigt olik och det tycker jag är både bra och intressant. Hur spännande och lockande vore det att göra sitt livs resa i sin egen spegelbild!? Så vad gör då mig glad  


NATUR& DJURVÄNSKAP
VACKERT&SKÖNT


MARITA
En ständig källa till glädje&inspiration 


                                =3 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Bra skrivet tycker jag! Man ska vara glad och tacksam för allt man har runt omkring sig i form av kärlek och vackra saker. Tacksam att man är frisk och att man får förmånen att finnas här :)

Ha en härlig söndag!

Johanna Stålros sa...

Fint! Kram J

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Glädje kan vara så mycket... och det gäller att finna de saker i livet som ger just mig som individ glädje i livet.

Fint skrivet Hans:) Hälsa Marita

Kram Annica