onsdag 4 maj 2011

Äntligen...

.... har jag lite tid över för att göra ett nytt blogginlägg, vilket sannerligen inte är en sekund för tidigt...... Vilken upp- och urladdning det blev inför och under den fantastiska påsken med Saryns mycket lyckade utställning. Min vana trogen kom jag nämligen veckan före påsk på att det skulle bli väldigt mysigt med ett plank mitt emot det gamla, för att skapa en innergårdskänsla utanför butiken. Sagt och gjort, hela den stora rabatten grävdes upp, likaså delar av gräsmattan. Grävning av gropar (som maken tack och lov anmälde sig till, mer eller mindre frivilligt) fastgjutning av betongplintar, iväg till vår fantastiska byggshop P & G Woody i Sjöbo för inköp av reglar, plank, skruvar, färg m.m. Och vips (nåja, kanske inte riktigt) så var planket på plats, med den sista strykningen av färg vid 22-tiden, kvällen före skärtorsdagen.

Såhär ser det numera ut utanför butiken

Och här kommer mina nuvarande projekt


Flyttning av hortensior. Här skall det istället planteras lavendel.


Ogräsrensning.......


och ytterligare lite ogräsrensning, suck.....

Åter till påskutställningen som blev en lika lyckad tillställning som tidigare år, med många trevliga besökare som uttryckte sin uppskattning och beundran över Saryns begåvning. Flera av målningarna såldes, och en fick stanna kvar hos oss - kunde bara inte skiljas ifrån den.

Nedan kommer lite bilder som Saryn själv tagit

(det är tavlan som hänger bredvid "New York" som vi själva köpt)

Ett stort och varmt tack till dig Saryn, för att jag än en gång fick nöjet att ha dig och dina vackra målningar hos mig, och tack alla ni som besökte oss under påskdagarna och förgyllde vår helg.


Det var allt för denna gång, nu skall dottern hämtas i skolan och sedan skall det packas upp lite nyinkomna varor. 

Vi hörs - ha det så bra !

Kram/Marita4 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan,
tack för pratstunden häromdagen.

Alltid lika trevligt.
Även om ämnet kanske inte var så upplyftande.

Ha det bra i vårsolen och hälsa resten av familjen.

marita blücher sa...

Hej Niclas,

Tack för din hälsning, och pratstunden - önskar dig och familjen detsamma !
/Marita

Mitt Österlen sa...

Hej och tack för vår lilla pratstund i påsk och tack båda för att ni är så rara och länkar till både min hemsida och min blogg och tack för inbetalningen av annonsen! Nu hoppas vi på en lika vacker helg som den vi hade under påsken! Ha det så gott, båda två!
Kram/Henriette

INELGO sa...

Tack för en väldigt trevlig pratstund sön 5 jun. Inger o Arne. Hälsa Morsan o Emil!