tisdag 5 april 2011

Påskvernissage med Saryn Muldrow


Påskhelgen närmar sig med stormsteg, och med den premiären för årets konstutställningar hos 
A Mouse in a House.
Till min stora glädje har jag än en gång förmånen att få presentera den fantastiskt begåvade och trevliga konstnärinnan Saryn Muldrow och hennes spännande och uttrycksfulla konst under påskhelgen. 
Tiderna som gäller för denna utställning finner ni nedan.

Skärtorsdagen - Långfredag    12-18
Påskafton - Påskdagen   11 - 16
Annandag Påsk   12 - 18


Saryn finns på plats i egen hög person under Påskafton mellan 12 - 16 Saryn Muldrow, född 1964 i Los Angeles, Kalifornien, har ritat och målat så länge hon kan minnas, men det var först år 2002 som hon började ställa ut sina målningar, då främst i Danmark där hon varit boende sedan hon var 11 år.

Saryn tycker om att experimentera och hennes stil är mångfacetterad, precis som hennes färgval och tekniker. Hon använder både olja, akryl, papper, glitter, sand och koppartråd för att skapa de mest fantastiska konstverk. Inspirationen till sina abstrakta målningar, som hon själv tycker bäst om att arbeta med, hämtar hon genom intryck och stämningar från sin omgivning. Det absolut viktigaste för Saryn är att betraktaren får sin egen upplevelse genom hennes målningar som alla är unika.

Vill du läsa mer om Saryn och hennes 19 spännande år som professionellt verksam inom bodybuilding och fitness, med många prestigefyllda titlar såsom Miss Universe och Miss Olympia, ta en titt på hennes fina hemsida www.muldrow.dk där ni också finner fler smakprov på hennes målningar och vackra dekorerade ägg.

Varmt välkomna !

Marita och Saryn

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Sent omsider har vi tagit oss ur vinterdvalans kokong.

Våren kommer med full kraft och vårbruket är nu i full gång. :)

Vi kommer gärna ut och tar oss en titt till påsk.

Niclas & Anette

marita blücher sa...

Hej Niclas&Anette

Trevliga rader och roligt att höra ifrån Er!

Ni är hjärtligt välkomna!

Vi ses/varma hälsningar till hela familjen/ Hans

Essay_Writer sa...

so nice

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej Marita!

Vad mycket roligt du verkar ha för dig hela tiden! Själv rättar jag mest prov hela tiden vilket förtar tjusningen med att ha ett egentligen jättehärligt jobb.

Kram Annica

bikim sa...

so so pretty your blog!
!
take care,
Rosa