onsdag 17 november 2010

Premiär för Inspirationskurser !

Igår var det äntligen dags för den första av höstens Inspirationskurser med den fantastiskt duktiga Gerda från Idemakeriet. Vi är många som saknat både hennes underbara butik och kurser (vilket märks på alla anmälningar) - igår var det "dessvärre" så många deltagare att det inte fanns plats för mig, men jag skall nog lyckas klämma in mig i någon annan utav höstens grupper.Premiärgänget, ett mycket glatt sådant (det fnissades nästan lika mycket som det limmades) hade till uppgift att skapa en isroskudde. Man kunde höra en del djupa suckar innan de körde igång och kommentaren - det där klarar jag aldrig. Men, med tålamod och lite assistans från Gerda gick alla hem vid 10-tiden igår kväll, mycket nöjda och glada över sina skapelser.Här limmas och instrueras det för fullt


Lite humle-dekoration kan väl bli fint ?


Lite "snacketolva" hanns det också med.....


Den sista lilla detaljen till kuddarna, de fyra tofsarna är på gång..
Visst har de varit duktiga ?

Nästa gång det är dags för kurs är det en julkupa i hönsnät med dekoration som står på tur.

Nu väntar i sedvanlig ordning målarspannen på mig, skall färdigställa dotterns rum som fått en matt svart fondvägg - mycket snyggt.

Vi hörs snart igen - kram/Marita

2 kommentarer:

Tusenfröjd sa...

Så himla mysigt det ser ut! Och det är så kul att få skapa något tillsammans i grupp. Ser fram emot våra kurser...
Ha det bäst!
Liv

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att få skapa så där. Verkligen så avancerat ut. Skulle nog ha suckat väldigt djupt om jag varit där;)Hoppas att du också får plats någon gång.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Ullis