måndag 25 februari 2008

Fler vårnyheter

Oj, oj, oj vilken fantastisk vecka och helg jag haft, massor av kunder, "gamla" såväl som nya har inspirerats av vädret och börjat känna lust att vårstyla sina hem. Samtidigt kommer den ena leveransen efter den andra, men först idag har jag haft tid att dyka ner i alla spännande lådor. Bland mina och många andras absoluta favoriter finns exempelvis Franske Fornemmelser, en helt underbar trädgårdsbok med hur många vackra bilder som helst. Gissa om jag nu längtar än mer efter våren och allt trädgårdsfixande. Även den vita emaljtermometern som så många efterfrågat har anlänt.

Har sålt en del av butikens möbler för att göra plats för lite nytt, så målning pågår för fullt i garaget av en jättefin gammal skänk med vitrinskåp, jag återkommer senare i veckan med bilder. Har precis lagt ut två korgstolar till försäljning på Blocket (se bilden), de är jättesöta men tar en del plats så någon annan får i framtiden glädjas åt dem istället.

4 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan !

Var bara tvungen att hitta din blogg igen.Var här för längesen men av någon anledning glömts bort.Hur nu det kan hända.Sån tur att du gjorde ett avtryck på min mejl.*LER*
Ska länka till dig så jag inte tappar bort dig igen.Så mycke fint du har i butiken.
Kram Pernilla

marita blücher sa...

Hej Pernilla,

Vilken tur för mig att det slumpade sig så att jag hittade din fantastiskt kreativa och inspirerande blogg ! Du får mycket gärna länka till mig och jag ser med stor nyfikenhet fram emot dina "kalorisnåla" bakverk. Lycka till med din egen framtida butik.
Kram/Marita

Unknown sa...

Kära Marita!
Du behöver ingen feedback på din fina butik!! Den är underbar!!! =) Fräcsh, vacker, läcker och helt ljuvlig! Var i dina trakter i sommar och surrade runt...hur kunde jag missa den?? Beundrar dig för att du har arbetat som *smart tänkare* ha-ha...men ändå är så duktig på pyssel och inredning!! Du har helt enkelt allt!!...Blev så rörd när jag tittade runt på din blogg om vad Hans skrivit...min bästa vän i livet- min fru Marita.... Låter underbart romantiskt =) Behöver tiden nu i mars/april för att göra i ordning och tillverka till min butik..När jag kommit i gång är det inte helt omöjligt att jag kan göra lite åt dig. Hör av dig igen, för jag har minne som en guldfisk...ett varv runt skålen och det är glömt! ti-hi...Tack för titten på din ljuvliga blogg och hemsida..och ha en underbar dag!
Kramar Malin

marita blücher sa...

Hej söta Malin ! Du är ju bara för gullig, jag blir alldeles röd om kinderna över alla dina vackra ord. Ibland har man den stora turen att "möta" någon människa som dig, med stor självinsikt, närvaro, generositet, humor och det känns verkligen underbart - TACK. Egentligen kan man nog säga att jag "hittat hem igen " i det jag nu gör. Jag höll nämligen redan i 12-årsåldern på att driva min mamma till vansinne med alla min gardinbyten, kuddsömnad, möbelbyten m.m. Jag jobbade på den tiden lite extra i den lokala tygaffären och jag kan nog säga, utan att överdriva, att det mesta av det jag tjänade där återinvesterades i butiken.
Låt oss hjälpas åt att hålla kontakten så får vi se i vilken mån du har tid över för mig senare i vår.
Önskar dig en underbar och solig dag.
Kramis/Marita