fredag 25 januari 2008

I väntans tider

En del av er har kanske undrat över namnet A Mouse in A House, och den enkla förklaringen är att jag gillar Musse Pigg. Namnvalet har visat sig vara en riktig hit - har man hört det en gång glömmer man det aldrig säger kunder såväl som leverantörer.  I väntan på att få visa allt fint jag beställt från både gamla och nya leverantör, har jag fotat ett litet axplock av mina egendesignade och egentillverkade Musseprodukter.


Anslagstavla, vadderad i jeanstyg med röd/vitrandig baksida och många små praktiska fickor för pennor m.m.


Gymnastik-/ eller prylpåse i bomull, randig blå/vit och rutig rosa/vit 

Jeanskuddar med applikationer (50x50cm) eller broderi (40x40 cm)

Önskar er alla en riktigt skön helg!

Kram/Marita

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Vilen fin hemsida du har! Jag och min man var på semester och besökte butiken i somras, som vi passerade av en slump... Glömmer aldrig det fantastiska bemötande vi fick av din man som var i butiken just då (fick bara en skymt och några ord av dig, du var också trevlig!)vi pratade länge om det besöket. Varorna vi köpte pryder så fint sin plats hemma hos oss. Tack och många hälsningar från Maria i Sala!

marita blücher sa...

Hej Maria, vad roligt att du hittat och besökt både min nya hemsida som jag är mycket nöjd och glad över, och min blogg. Tack för de värmande orden - du gjorde Hans upprymd och glad. Det personliga bemötandet av kunden är jätteviktigt, det räcker inte att ha en snygg butik med kvalitativa och prisvärda produkter om inte personalen också har en vinnande och trevlig attityd (utan att för den sakens skull jaga kunderna med sin beredvillighet). Kul också med positiv feedback rörande era inköp i somras.
Hoppas att vi även kommande sommar får nöjet av ett nytt besök av er, det har hänt en del sedan ni var här - ni är varmt välkomna.
Kram/Marita

Marie Söderberg sa...

tack för titten...sååå coolt med musse pigg..min syster älskar musse..jag ska kolla alla dina sidor om du har mera mussebilder och visa henne...kul !!!