måndag 12 november 2007

Änglapållar


Välkommen att besöka min julmarknad med start första advent. Julmarknaden är inspirerad av den gammaldags lantligt romantiska stilen för såväl inne- som utemiljön. De ljuvliga änglapållarna kommer från Miriam och  jordgubbarmedmjölk.

2 kommentarer:

smultrongården sa...

Åh, så fint du gjort! Din butik ser så fantastisk fin ut!! Ljus & underbar! Dom dörrarna du har ääälskar jag.
Jag fantiserar om hur himla fint det ser ut utanför - kan du inte visa lite?
Jag har inte visat så mycket för här är inte särskilt snygt... Vi är liksom under "uppbyggnad"... Har bara bott i 3 år o i princip byggt 2 hus. Så det är liksom inte klart nånstans...
Hur stor är din affär? Den ser bauta stor ut! Jag har 6 rum men dom är så små så små så små...
Väntar på att få se mer..!!!
Hej svejs från en i likasinnad

marita blücher sa...

Tack för dina underbara och värmande ord !!! Butiken är ungefär 50 kvm och är inhyst i det gamla stallet. De senaste 15 kvm kom till efter sommarens fantastiska försäljning då jag kände att jag ville och behövde utöka både yta och sortiment ytterligare. Vi körde helt resolut in vår bil i garaget (som angränsar till butiken), ritade runt den hur mycket plats den behövde och resten blev ett nytt butiksrum. Jag har medvetet valt att hålla butiken vit, både väggar, tak och möbler då detta förstorar och framhäver produkterna bättre. Jag lovar att lägga ut lite mer bilder på butiken, utsidan och mina olika målarprojekt.
Lycka till med din julmarknad !!
Kram från Marita