måndag 19 november 2007

Djungeltrumma

Ett lyckat Röda Kors besök spred sig som ringar på vattnet. Idag fick jag nöjet att bjuda ett glatt och uppskattande gäng på pepparkakor och alkoholfri glögg. Glöggen kommer från företagsgrannen - Sövde Musteri. Helt klart är att kundgruppen med mycket tid gillar den lantligt romantiska stilen. De skulle sedan vidare på en promenad i det underbara och natursköna strövområdet - Snogeholm som gränsar till mig.

5 kommentarer:

Anna sa...

Vilken fin butik, skulle gärna besöka den. Var i skåne ligger den mer exakt? Bor själv i Nordvästra delen. Kram Anna

marita blücher sa...

Hej Anna,
Tack för dina positiva ord om min butik - du är varmt välkommen att besöka mig när du har tid och lust. Om du scrollar på min blogg till 12 november och inlägget Änglapållar finner du en karta. Om det är svårt att hitta, slå en signal på 0705-853278 så lotsar jag dig.
Kram/Marita

♥ Pia... sa...

Hej...slinker in här via jodgubbar...så vackert och sååå myckert roligt det var här..synd bara att man bor så långt bort..västra värmland:)annars så blev det nog ett besök..PIA

marita blücher sa...

Hej Pia,
Först och främst tack för Din uppmuntrande kommentar till Marita och A Mouse in A House, hon tackar och tar emot. Det är verkligen roligt och kul att få uppleva/följa inverkan av den uppmuntan och beröm som kommer från er bloggare.

Det är med hugg och slag vi får människor att falla och genom uppmuntran och beröm vi får henne att växa till sin fulla potential och vad hon nu var ämnad för när hon en gång föddes.

Bloggen är spännande av många andra skäl. En person som jag- idémänniska får många nya idéer.
Vad tror Du om intresset att organisera en kostnadseffektiv och kvalitativ resa över ett veckoslut till Skåne- Österlen april/maj? En resa för likasinnade i vilken man exponerar och skapar möten/träffar skapande människor i den lantligt romantiska andan.

allt det bästa/Hans

Anna sa...

Tack för svaret jag kommer nog någon dag. Kram Anna