måndag 18 mars 2013

Påskutställning med Saryn Muldrow 29/3-1/4

Påsken närmar sig med stormsteg, och jag önskar så att vintern kunde ge vika. Ena dagen är det 13 plusgrader och strålande sol, nästa blåser det iskalla vindar och temperaturen har krupit ner till minus 10 grader, och återigen ser man snöflingor dala utanför fönstret. För att inte tala om vad bli blivit lovade inför morgondagen....... Nåväl, vädret är inget vi på kort sikt kan påverka, men vi kan se till att säkerställa att vi får en härlig påsk ändå!

Hos A Mouse in A House kommer det att hända mycket kulSaryn Muldrow
kommer glädjande nog att även i år ställa ut sina vackra och spännande oljemålningar hos mig, och eventuellt blir det även lite fotografier.
 Saryn invigde galleriverksamheten när jag för flera år sedan drog igång den, och i år blir det Saryn som får avrunda mina drygt 6 1/2 år som butiksägare till "musahuset". Jag har efter en tids funderande beslutat mig för att efter årets påskhelg stänga butiken för att satsa helhjärtat på det nya företaget BY M. Vi har fått en flygande start vilket är jättekul, och mycket jobb stundar framöver. 

Utöver utställningen kommer vi att ha ett "release-party" för BY M, med möjlighet för er att på plats ta del av vår första kollektion och förstås, om ni finner något ni gillar, även handla. Vi erbjuder 15 % introduktionsrabatt under påskhelgen.

Mimmi Johansson kommer hit med en massa godbitar till outlet-priser - väskor, smycken, sjalar m.m. En del av er har kanske redan träffat henne här hos mig, det är inte så länge sedan hon var här på bejublat och uppskattat besök.

Och, butiken skall rensas ! Alla kvarvarande varor, inklusive möbler säljes ut med 50 % rabatt.

Öppettider under påsken

Fredagen den 29/3 - måndagen den 1/4, mellan kl. 11 - 15

Saryn kommer personligen att finnas på plats under fredagen, 
från kl. 12.00.

Hjärtligt välkomna !

Marita

Inga kommentarer: