onsdag 5 oktober 2011

I väntan på julen

Har fått ett roligt och stimulerande uppdrag  av Marita att marknadsföra eventet "I väntan på julen” som sjösätts den 30 oktober 11.00-17.00 


Det är Hans som knackar på tangenterna och så här ser jag ut i ryssahatt med våran favvodog Emil


Jag gillar att "kocka" både här&där .... särskilt meningsfullt då ingredienser & råvaror är prima vara. Vad sägs om doften av glögg, levande kul musik med julinslag, spännande utställare, överraskningar, julloppis med kocken själv men framförallt the big star, Marita & A Mouse in A House som av italienarna anses tillhöra topp 5 i Skandinavien i sin sjanger.
                                            Foto: Susanna Nygren SkD


Fick precis klartecken från "Kalenderkvinnorna" och Camilla om deltagande och bl a försäljning av årets kalender. Det här är gäng härliga och kreativa tjejer/kvinnor som dels spränger stereotypen och vad "hästtjejer/hästkvinnor" är för något och visar på hur omtanken  och kärleken till hästen kan ta sig andra uttryck. T ex att boosta Fistulasjukhuset i Etiopien, ett sjukhus för fattiga kvinnor med förlossningsskador. Läs mer i Skånskan - http://www.skanskan.se/article/20110904/SJOBO/709049959/1016/-/hastkvinnorna-gor-ny-kalender

Hoppas en del av er har lust och tid att titta förbi den 30 oktober. Det kommer mera och fortlöpande information rörande detaljer kring detta event från Marita. Jisses vad hon har "roddat sista tiden" men ni må tro att det blivit häftigt i butiken.

4 kommentarer:

Maria sa...

Låter trevligt, börjar själv längta efter jul nu...

marita blücher sa...

@Maria...Hej Maria... roligt att läsa att Du tycker Maritas& A Mouse in A House "I väntan på julen" låter trevligt.

Visst är det härligt att kunna längta även om det klingar av något med åldrandet, i vart fall hos mig. Det är inte samma Hans som det uppspelta barn som tog alla chanser att hitta och snoka bland julklapparna i förtid och trots att han visste ändå var nära att gå upp i limningen när han sedan väl fick dem.

Brukar kika över axeln på Marita när hon tittar på olika bloggar. Din är jättefin, layout, stil och tilltalande "ton"... ja tycker om den! Nu undrar jag huset som man bara vill flytta in vart ligger det, Brösarps hållet, Ravlunda ? Brudparet är verkligen övertygande... är det lika mycket LOVE fortfarande ?

Mvh Hans
ps vore kul om Du har lust att få hälsa/skaka hand med Dig nästa gång Du besöker Marita ds

Maria sa...

Hej Hans! Jag ska verkligen försöka komma förbi, bor en bit bort men är uppväxt i trakten där ni bor så jag är där ofta ändå. I år ska jag satsa på lite mer jul, som jag skrev i bloggen så kan jag äntligen få julpynta i ett färdigt hem istället för i ett ruckel under renovering ;) Kanske första och sista gången på ett tag eftersom vi ju letar nytt boende, ett nytt ruckel att ta oss an. De jag visar i bloggen ligger oftast mellan Malmö och Genarp, ett låg nog upp mot Löddeköpinge. Vårt drömläge är att bosätta oss runt Dalby.

Tack för alla fina ord om min blogg, det värmer verkligen!! :)

Vi ses den 30:e!

marita blücher sa...

Hej Maria tack för Dina trevliga och intressanta rader ... att Du blev glad och tog Dig tid att skriva till mig gjorde mig varma&glad. Ja låt oss hoppas att vi ses den 30:e oktober hos "Musen".

Bubbelbadkar kan jag verkligen rekommendera skönt när man är kall och trött i kroppen särskilt såhär på hösten och den kommande vintern. H som är 14 år börjar dagen innan det bär iväg till skolan med ett bubbelbad för att riktigt piggna till.

Allt det bästa/Hans