lördag 20 augusti 2011

VACKERT !!!

Det blåser så att det viner kring husknutarna och duggregnar så smått, men vad gör det - jag tänder en brasa och en massa levande ljus och njuter istället av inomhusmys idag.

Hittade precis några fantastiskt inspirerande bilder, tagna av en spansk fotograf vid namn Jordi Canosa.  Vad säger ni, visst är det vackert ?
TREVLIG HELG !

Kram/Marita

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jag blev alldeles kär i hans dörrar och hans fantastiska trappa ner till källaren! Åh vilket ställe. Man hade velat gå runt där och titta o känna på alla sakerna :) Här blåser det rejält idag men solen kikar fram lite faktiskt :) Blå himmel! Jag ska nog gå ut och plocka lite plommon och baka någonting gott idag...

Kram Jenny

Anonym sa...

Ljuvliga bilder. Här blåser det också en massa tror nästan att jag blåser bort. Att vi sitter och säljer vid en sjö gör inte att det blåser mindre direkt. Men solen lyser iaf så vi ska väl inte klaga;)
Önskar dig en mysig lördagkväll

Fiffiga Systrar sa...

vilka vackra bilder! trappan ser dock lite smått livsfarlig ut.. :) önskar en fin kväll! / emelie

Stina sa...

Härliga bilder.:-)
Stina

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vackert inrett:) Jag gillar detaljbilden!

Kram Annica

Unknown sa...

Hej jag heter Joanna är är 23 år.
När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
Så besök gärna min blogg:)
kram

Unknown sa...

svar: tack så mycket hoppas du gillar bloggen och börjar följa den:)