fredag 20 november 2009

Julmys hos A Mouse in A House

Vilken premiär jag haft i julbutiken ! vill passa på att skicka ett varmt tack till alla trevliga kunder som träget väntat på det försenade julpyntet och som ger beröm och lovord så att man växer flera centimeter om dagen (om det vore så väl, liten som man är.....). Hursomhelst så är det mesta på plats, och i år, precis som förra årets jul, är det en blandning av naturella färger och det klassiskt röd-vita som gäller. Söta små zinkhängen, kulor i fattigmanssilver, läckra ljusstakar i vitmålat gjutjärn, ljuslyktor, fårskinn, ull, minigranar, väldoftande hyacinter, glögg och gottor - jag hoppas att alla skall hitta något nytt fint att komplettera sitt julhem med. Och, sist men inte minst viktigt - julnumret av Jeanne d'Arc Living magasinet anlände idag, som alltid med en massa ögongodis.

Vill än en gång påminna om broarbetet vid vår tomtgräns som kommer att pågå mellan den 23-27/11. Broarbetet innebär inget hinder för besökare som kommer söderifrån via Snogeholms slott däremot behöver besökare norrifrån via Sövde eller från Sjöbohållet hitta alternativ. Ett alternativ är att använda sig av väg 13 den s k Sjöbo/Ystadvägen och svänga av vid Assmåsa och köra mot Snogeholm och anlända söderifrån.

Kram/Marita

12 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt med lite julinspiration! Jag har varit hemma sjuk i två veckor och jag bara längtar efter att få ut och shoppa så jag är så glad att jag kan få inspiration av din och andras härliga bloggar

Kram Annica

Hemmakatten sa...

Hej,
Vilka otroligt vackra bilder. Jag skulle vilja åka till din butik nu!
Vilken inspiration! Lite långt att ta sig från Göteborg men jag njuter av dina bilder så länge till jag får chansen med ett besök på riktigt.

Betty sa...

Vilken vacker butik du har. Hoppas du fortf. är nöjd med ditt köp hos oss o tack för dina fina ord.

Kram Betty o varmt välkommen tillbaka till oss !

Snuttan sa...

Mycket fint du visar.
Ha en underbar helg
Kram
åsa

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Vad underbart mycket vackert du har där i butiken. Jag bara ÄLSKAR allt det grå ulliga du visade i förra inlägget - fantastiskt fint :)

Kram Jenny

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Åhhh, det ser bara sååå härligt ut. Du har verkligen lyckats skapa rätta julstämningen.
Ha det så jättebra,
Lydia

Anonym sa...

Hej! :-)

Jag vill välkomna dig till min nyskapande foto/inredningsblogg DESIGN by B. Hoppas du kikar förbi & glöm inte börja prenumerera. För snart kommer nya fräscha julfoton.

Kram Benita

Butik Östergården sa...

Hej Marita!
Så kul det var att träffa dig och din man. Måste säga att du hade en mycket vacker butik väldigt frächt och smakfullt. Min man Alf tyckte lika dant. Vi hann lite mer butiker på hemvägen. Men din förblir nog den vackrare utav dem.
Så sträck på dig.
Det var skönt att komma bort ett tag! Jag har stressat alldeles förfärligt den senaste tiden. Kände att jag behövde bort ifrån allt ett tag. Att ha butik innebär mycket mera arbete än någon kan förstå tror jag.

Hoppas du får en härlig vecka!

Kram
Helen

Anonym sa...

Hej!

Tack så mycket för din värmande kommentar. Jag har också bestämt mig för att forsätta att blogga i Design by b.

Kram

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Du har verkligen julkänslor nu till advent ser jag =) Underbar butik. du kan du =)

Ha en mysig helg med de dina. Kram Pirre

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

nu var det ett tag sen igen...Åhhh, det ser bara sååå härligt ut. Du har verkligen lyckats skapa rätta julstämningen.
underbart som vanligt

Kramizz Nilla