torsdag 17 juli 2008

Sommarnyheter



Vart har sommaren egentligen tagit vägen ? det regnar och blåser mest hela tiden. Nåja, halvbra sommarväder = bra shoppingväder, vilket jag är glad för.  Varje dag dyker nya, trevliga kunder upp i butiken, både från när och fjärran. En av de stora bonusarna med att ha butik är just alla dessa roliga möten och trevliga pratstunder man får med människor i olika åldrar om alltifrån väder och vind till barnuppfostran, vårt lilla zoo (hund, katt och gris), samhället i stort och så förstås mitt favoritämne INREDNING.
Trots att vi befinner oss mitt i den svenska högsommaren så har jag fått in en hel del nyheter i butiken / nätbutiken, så ni är varmt välkomna att titta in.

Under veckorna 29 och 30 erbjuder jag 25 % på samtliga kuddar i nätbutiken och jag har också beslutat mig för en enhetsfrakt på 79:-.

Nedan följer ett litet axplock av nyheterna





Som en del av er kanske redan läst hos Gerda på idémakeriet så har vi beslutat oss för att flytta på bloggträffen till hösten - vi återkommer med nytt datum.

Vi hörs och ses snart igen hoppas jag.

Sommarkramar till er alla från mig/
Marita

14 kommentarer:

Sunells sa...

Vilka härliga saker...
Levererar du saker utrikes också, nu tänker jag till Finland:)

Ha det så bra, kram Katariina

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Det där hjärtat du...det föll mig precis i smaken:)

Kram Annica

Hem och Lycka sa...

Du har så mycket fint du lockar med.. Ska till Danmark snart så jag sparar pengar tills dess tyvärr. kram!

Unknown sa...

Hej Sötaste du!!

Skulle man möjligtvis få fråga dig om en gentjänst?? Om ok... Jag undrar var de ljuvliga vita roskuddarna kommer i från? =)

kramar Malin

Ullis/Leva på landet sa...

Mycket fint har du. Kul att du har så mycket kunder. Gillar hjärtat väldigt mycket.

Kram Ullis

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej Marita!

Jaa jag undrar oxå vart sommaren tagit vägen...gillar inte stekhett men de ljumna kvällarna saknar man ju. *LER*
Men jag förstår att du gillar vädret...bra shoppingväder.vi har inte kommit iväg på vår tripp neråt landet än.Så mycke å göra med allt här hemma.Men jag hoppas att jag kan klämma in det nånstans.

fin fina saker du fått in i butiken.Gillar alltihop!

nu vill jag önska dig å maken en underbar helg med mycke sol & mys.Massa kunder oxå givetvis ;-)
Kram nilla

Susanne sa...

Mycket fint du har i butiken. Jag får nog kika in en sväng där...ja på nätbutiken då. Bor lite för långt borta för en sväng tyvärr.
Ha en forsatt trevlig helg.
Kram.

Linda -Galleri Palla sa...

Tackar för "inbjudan" till butiken. Inte omöjligt att jag tittar förbi någongång, särskilt inte nu när vi köpt lilla Pärlan...

Cupcakes & Hoyas sa...

Vad mycket fint, jag måste gå till nätbutiken och titta.
Den virkade elefanten är öronlös och har inga armar än..garnet tog slut och nu har garnaffären semester..men såsmåningom dansar hon in på min blogg! =)
Ha en mysig helg.
Kram Ylva

Syster vit sa...

Ja vädret rår vi inte på, men shopping går bra änndå....
Vilken härlig zink burk du hade i förra inlägget....med badsaltet i.
Kram
Marina

idémakeriet sa...

Jag har något till dig som du kan hämta på min blogg.
Kram Gerda

Anonym sa...

Hejsan,
Kikar in och tackar för trevlig shopping hos dig förra söndagen. Jag och mina väninnor är så nöjda med våra fynd och försöker pussla i våra almanackor så att vi kan planera in ett nytt besök hos dig : ) Under tiden tittar jag in här och njuter av alla fina bilder m.m. MVH Petra i Vittsjö

marita blücher sa...

Hej Petra,
Tack själva för ett trevligt besök och pratstund - blir lika glad varje gång en kund hör av sig och berättar att hon (och ibland han) är nöjda och glada över sina inköp. Ni är varmt välkomna tillbaka igen, och om mina ordinarie öppettider inte fungerar för er så bara hör av er, så löser vi detta.
Ha en fortsatt skön söndag.
Kram/Marita

Unknown sa...

Oh vilka vackra saker du fått in..älskar de vita bokstäverna!! Visste inte att ni har gris!! Är det en mini eller vanlig?? Grattis till alla kunder..här håller jag semester stängt i juli! Pratade med Jonas om hjärtanen..Han vägrar göra fler..tom till mig! Han står visst och blästrar ett hjärta i en halvtimme förutom tiden det tar att skära ut det! Har några kvar om du vill ha ett??!! Hoppas att du myser i solen och att livet leker vännen! Ha det! kramar Malin