lördag 23 januari 2010

Underbara detaljer


Hej allesammans,

Åh, idag känner man verkligen hur det spritter av liv och lust i en - solen skiner från en ljusblå himmel, för första gången på 6 månader. Nåja, det där var väl förstås en överdrift, men längtan efter ljuset denna bistra och gråa vinter gör en ju nästan tokig. Så snart jag stängt butiken för dagen skall jag ut och rasta både mig själv och våran Emil på en lång promenad och njuta av de efterlängtade solstrålarna. Tills dess att vi får njuta av både vackra blommor och fjärilar i naturen bjuder jag på bilder av min favoritkruka med de underbaraste sommardetaljer.........







Nu stänger jag butiken med start på måndag och öppnar igen lördagen den 13 februari. Skall hinna med lite målningsarbete och uppfräschning av butiken och sist men inte minst viktigt åka till Formland och insupa lite inspiration och leta efter nya, spännande leverantörer. Nätbutiken rullar på som vanligt, titta gärna in - har precis uppdaterat med lite nyheter.

Önskar er alla en underbar helg, så ses vi snart igen.

Soliga kramar/Marita

14 kommentarer:

Jaana sa...

Hi!

This is my first time in your blog and I have to say I LOVE IT!

I have to come visit this blog more often!

Have a fabilous weekend!

Ädjo och välkommen visitera min blog Hem i Kainuunkatu !

- Jaana

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Härlig kruka! :o)
Håller med, vädret idag har varit helt fantasktiskt. Passade på att åka till Sofiero Blomsterhandel och köpa lite papegojtulpaner och en fin foderautomat till småfåglarna...det tankade mig på energi! :o)
Ha en fin ledighet, hoppas du finner många nya bra leverantörer.
Kram Lydia

Anonym sa...

Den krukan var otroligt vacker och full av sommarljus (behövligt just nu) Tack för detta

Tusenfröjd sa...

det är verkligen en härlig sommarkruka. Är precis hemkommen från Formex och det är allt lite rörigt i huvudet efter alla intryck. Så det blir nog en liten dagsrunda till Formland bara för att kanske gå runt och titta... vi får väl se! man hittar ju alltid något:-D
Ha det bäst!
Liv

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej Marita:)

Vilken otroligt glädjespridande kruka! Den skulle min farmor som är lite av en samlare av fjärilar ha:)

Kram Annica

Gela sa...

Hej hittade hit nyss. Hit kommer jag tillbaka. Vilken fin kruka!! Skall botanisera runt här lite. Lägger till dig i min lista. Ha en fin fin kväll/Gela

Mitt Hvite Skattkammer sa...

Hei, er bare innom for og titte på den flotte bloggen din,
og samtidig sende deg ønsker om en fine dag :o)

marita blücher sa...

Hej Babsy,
Tusen tack för din rara hälsning hos mig. Har flera gånger försökt lägga en hälsning hos dig, men kommer inte in - behöver jag kanske en inbjudan av dig ?
Önskar dig en härlig vecka.
Kram/Marita

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du hittade en massa fina saker när du var på mässan. Här har solen skinit idag och det är så ljuvligt, man får en massa ny energi. Känns bra med tanke på all snö som kom här i går.

Kram Ullis

Tusenfröjd sa...

Härlig sommarkruka! Just nu snöar det... igen! Så den där våren känns för tillfället välidgt långt bort. Men man får passa på att njuta av den vinter vi har fått... vem vet när vi får en sådan vinter igen.
Nå, har du laddat inför Formland? Om jag får tag i en tågbiljett så blir det en dagstur dit!
Ha en härlig söndag!
Kram Liv

butiksofie sa...

HI Marita, I just found your blog and I love it! Also your blog name...:-), best regards from germany, Anja

Tusenfröjd sa...

Tåget var fullt på fredagen så det blev tyvärr inget Formex för mig denna gång. Men jag är ju klar med mina ordrar.... var bara så sugen. Ser fram emot en liten rapport från Formland.
Ha en härlig vinterhelg!
Liv

Unknown sa...

Hej, vilken vacker blog du har♥
Jag är ny på detta så jag brukar kicka lite rundt omkring i den stora blogvärlden, jag måste ju få säga att din sida var riktigt fresh och fin.
Hoppas det är okej att jag lägger till dej hos mig?
Min dröm är att starta interiörbutik i Norge♥

Önskar dej all lycka till med re-öppningen♥

Hälsningar
Anki

Unknown sa...

Hej igen Marita
tackar så jättemycket för din gulliga hälsning och för att du gillar mina målningar och min blogg. Jag kom igång med min blogg 1 februari, så jag hoppas att den kommer att inspirera.
Javisst är fönsterluckorna söta, jag fick tag på dom hos Design Country House i Västerås. Önskar mig stora också, dom som Kayene har är super snygga!Svårt att välja hehe :)

Önskar dig en fantastisk vecka!

Kram
Anki